Welke kliniek?

Home / Welke kliniek?
Een ooglidcorrectie kunt u het beste laten uitvoeren in een gespecialiseerde kliniek en door een deskundige chirurg. Huisartsen zijn echter niet opgeleid voor het verrichten van ooglidcorrecties en ook de omstandigheden binnen een huisartsenpraktijk voldoen in het algemeen niet aan de algemene eisen van steriliteit en desinfectie. Huisartsen kunnen ook niet omgaan met bijzondere situaties als (na)bloedingen waardoor zichtbedreigende complicaties kunnen optreden. Laat de behandeling daarom altijd verrichten door een medisch specialist die daar speciaal voor is opgeleid. In eerste instantie is dat een oogarts-oogchirurg, eventueel een plastisch chirurg.
zkn
De huidige website is een initiatief van het Centrum voor Oogcosmetische Chirurgie Ooglift. Ooglift is gespecialiseerd in alle cosmetische ingrepen rondom de ogen en is gelegen in het centrum van het land, in Maarssen, vlakbij Utrecht. De behandeling wordt bij Ooglift verricht door Oogarts-Oogchirurg Dr. R.A. Geerling. Met meer dan 5000 ooglidcorrecties heeft hij in Nederland absoluut de meeste ervaring.
Wij adviseren u tevens te kiezen voor een kliniek die in het bezit is van zowel het ZKN- als het ISO-9001 keurmerk. Alleen bij deze klienieken is de veiligheid bijvoorbeeld op het gebied van de hygiene gegarandeerd. Deze klinieken moeten jaarlijks worden gevisiteerd door onder ander een ziekenhuis hygienist.
Voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen op 030-2945726. Bekijk voor meer informatie de website van Ooglift